Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Noland" by Sanna Heinonen " eBook PDF Kindle ePub Free

Noland

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Noland
  • Author : Sanna Heinonen
  • Release Date : January 10, 2018
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 873 KB

Description

Tuhat ja yksi tarinaa nuoruudesta -kilpailussa kolmanneksi sijoittunut nuortenromaani on vahva kertomus monikulttuurisesta ystÀvyydestÀ ja rakkaudesta jalkapalloon.

Valtteri on kantasuomalainen nuori, afganistanilaistaustainen Babur taas on tullut Suomeen pakolaisena ÀitinsÀ ja sisarustensa kanssa, isÀn kohtalosta ei ole tietoa. Poikien tarina voisi tapahtua missÀ tahansa suomalaisessa pikkukaupungissa: maahanmuutto puhuttaa ja ilmapiiri on voimakkaan polarisoitunut. Kun mustatakkisten porukka alkaa systemaattisesti vainota poikia, heidÀn tÀytyy paeta henkensÀ edestÀ. ErÀÀllÀ tÀllaisella pakoreissulla Babur neuvoo Valtterille reitin Nolandiin, paikkaan jossa voi olla vapaa ja turvassa. Tuon illan jÀlkeen pojat hakevat Nolandista toistuvasti voimaa vastoinkÀymisiinsÀ, mutta mikÀ paikka se oikein on, ja kuka sinne pÀÀsee? MistÀ Babur on oppinut sinne reitin?

Noland kertoo tarinan erilaisten perheiden pojista, jotka ystĂ€vystyvĂ€t ympĂ€ristön paineista huolimatta ja kokevat yhdessĂ€ muita enemmĂ€n. "Allegoria jalkapallon pelipaikoista osoittaa keskikenttĂ€pelaajan merkityksen: samaan aikaan on hyökĂ€ttĂ€vĂ€ ja puolustauduttava, pidettĂ€vĂ€ pÀÀ kylmĂ€nĂ€ ja sydĂ€n paikallaan." ‐ Laura LĂ€hteenmĂ€ki, kilpailuraadin jĂ€sen

Kajaanissa asuva Sanna Heinonen on toimittaja ja kahden lapsen Àiti. HÀn on valmistunut JyvÀskylÀn yliopistosta filosofian maisteriksi pÀÀaineenaan journalistiikka. Heinonen on suorittanut JyvÀskylÀssÀ myös luovan kirjoittamisen perusopinnot. Noland on Sanna Heinosen esikoisteos.


Download Ebook "Noland" PDF ePub Kindle